Autobedrijf Hartgerink en Klomp

Opaallaan 22-26
2132 XT Hoofddorp

023- 5543838

https://www.h-klomp.nl


Informatie

Hartgerink en Klomp, partner in mobiliteit, is een bedrijf waar de wens van u als klant nog steeds centraal staat. Op het gebied van aanschaf en onderhoud van uw mobiliteit kan bij ons praktisch alles, zolang u het maar kenbaar maakt. Door onze jarenlange ervaring in de autobranche weten wij precies wat goed is voor uw auto, bedrijfswagen of camper en wat wij u te bieden hebben.

Als officieel dealer van Mazda, service dealer van Daihatsu en partner van Truckland (Fiat Professional) bieden wij een compleet gamma aan personen- en lichte bedrijfswagens. Daarnaast is onze werkplaats door het universele Vakgarage merkonafhankelijk zodat wij elk merk auto, bedrijfswagen of camper kunnen onderhouden.

Vanaf 2010 is Hartgerink en Klomp door de BOVAG gecertificeerd als ‘Erkend Duurzaam’ en officieel partner van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ toont dat wij als bedrijf in alle facetten van de bedrijsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd. Zelfs het complete wagenpark rijdt, in samenwerking met het Fair Climate Fund, klimaatneutraal.

Foto's Autobedrijf Hartgerink en Klomp

Geen foto's toegevoegd.

Merken van Autobedrijf Hartgerink en Klomp

Mazda dealers in Hoofddorp
Daihatsu dealers in Hoofddorp

Meningen over Autobedrijf Hartgerink en Klomp


Koppelingen